Поради лесни симтоми направив КОВИД-19 тест и резултатот е позитивен.

Од овој момент влегувам во изолација и ги следам во целост насоките на лекарите.

Чувајте се. Вирусот наоаѓа начини, но заедно ќе го победиме, напиша на ФБ секретарот на СДСМ и вицепремиер за спречување на корупција, Љупчо Николовски.