Дека нашата народна македонска музика е една од најубавите и најпознати во светот, не е нешто ново.

Но дека јапонската група Pyramidos ќе ја свири и пее македонската народна музика, сигурно никој не би помислил.

Е па на оваа видео поставено на Youtube, во клуб се свири македонска музика на јапонски начин, и звучи извондредно!