На 19.03.2018 година околу 11.00 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека во подрумските простории на Влада на Република Македонија, во пералните, М.Д. (34) и А.Н.(40),вработени во пералната односно во СОЗР, по меѓусебна вербална расправија физички се пресметале. Се работи на расчистување на случајот.