Оформуваме мал паркинг простор веднаш до ООУ „Коле Неделковски“ на местото на поранешната барака која беше дивоградба и неодамна се урна, објави пред малку Горан Герасимовски, градоначалникот на општина Центар.

“Малиот паркинг ќе помогне во регулирање на сообраќајот особено наутро и попладне кога родителите ги оставаат или земаат децата од училиште и ќе ја големи безбедноста на сите други ученици и вработение во училиштето”