Пред малку полицијата уапси познат насилник-рекетар во Струга, извршител на повеќе кривични дела.

Наши читатели јавуваат дека врие полиција во градот и дека очигледно има голема полициска акција, а запленета е дрога и оружје.

Видливо е и присуство на специјалната полиција.