Не остана простор кој не е одбранет од наша страна во случајот „Тенк“, вели Никола Груевски одговарајќи на новинарско прашање зошто не сакаше да даде усна одбрана за набавката на блиндираниот „мерцедес“.

– Ако сѐ оди според правото и законите, ако судиите имаат интегритет и се држат до своите дипломи ова е завршен случај со ослободителна пресуда – рече поранешниот премиер.

Извор: Плусинфо