Синоќа на малите екрани имавме прилика да ја погледнеме и слушнеме Билјана Зероска од Прилеп која се натпреварува во музичкото шоу Никогаш не е касно, а премиерно се емитува на Сител.

Зероска настапи со песната “Ајде да лудуваме оваа вечер”, а во тек е гласањето до полноќ.

Да ја поддржиме Билјана на следниот ЛИНК.