Twitter profilot @DenicaMMM или по познат како “Марга” е контролиран од девојката чија слика е постирана подоле😇

За да го разобличиме моралот на оваа девојка, ви ги презентираме следните детали:

Се вика Ивана Трајковска, од Козле.

До скоро вработена во Агенцијата за разузнавање, сега избркана заедно со нејзиниот дечко, пардон швалерка му, човекот е формално правно сеуште во брак- Синиша Алексовски!

Избркана од АР на барање на стратешките безбедносни партнери на Македонија и НАТО, поради што е проценето дека невозможно е швалерката Ивана и мешетарчето Синиша да добијат безбедносни сертификати и да работат во служба на земја членка на НАТО!

Овие лица се евидентирани и како соработници на служби на држави од источниот блок и финансирани од истите!

Ивана или Марга како што се потпишува да објави каков исказ дала во ОЈО за настаните од 27 Април и која е нејзината улога таму заедно до Синиша.

Прашуваме, дали е точно дека со новинарска легитимација била присутна во Собранието на 27.04.2017, а по насока на Синиша го напушта објектот непосредно пред инцидентите?

Еве каде може да ја добите Ивана и да ја прашате за коментар: Facebook

Instagram

П.С. Утре ќе објавиме листа на 10 нај активни твитер профили, оформени и логистицирани од една амбасада на источна држава, а ставени во функција на Мицкоски.

П.П.С. Толку и од моралот на перјаниците, демохристијански швалерации на морални и семејни вредности.

 

Пишува: Фројд Македонски на ФБ