Пандев, Барди, Елмас и Несторовски за советници во кабинетот!

Кога ќе се постават јасни цели и сите без разлика на верска и етничка припадност работат на тоа под едно исто знаме, со ист интензитет и желба, далеку може да се отиде! Кога се работи криминално и паралелно, секој во својот универзум, секој за својот џеб и секој со своите тендерски постапки, ќе имаме труло, економски потонато и поделено општество по сите основи, а најмногу по етнички!

Формулата за успех на ова општество побарајте ја во фудбалската репрезентација на Македонија!

 

ФБ статус на Владимир Стојановски.