– МВР направи иницијатива за крадење на идентиетот на одредено лице, кое во неколку наврати јавно искажа дека тоа го направил. МВР ќе излезе со детали и конкретни дејства – рече Каевски.

Директорот на Агенцијата, Дарко Каевски, соопшти дека полицијата поведува постапка за овој случај.