Македонската учесничка на музичкото шоу “Пинкови ѕвездички”, Миа Мустафа синоќа повторно заблеска на сцената со песната “Доживотно”, од Елена Ристевска.

Миа како и во претходните натпреварувачки вечери се пласира во понатамошното натпреварување.

И овој настап помина со позитивни коментари од жири комисијата…

Во продолжение слушнете ја “Доживотно”, во изведба на Миа Мустафа:

Фото:Пинк.рс