Новинарот Мишко Иванов пред малку на својот ФБ профил објави дека по емитуавањето на дведе интервјуа со Заев и Мицкоски добил порака од извесен Бобан со навредлива содржина.

“Што да каже човек. Страшно. Овој поздрав ми стаса после двете интервјуа со Мицкоски и Заев. Не дека ќе не исплаши, ама добро е да се види. Од што им ќутиме мислат дека се плашиме. Ова мора да заврши.”, напиша Иванов на ФБ.