Полициски возила и екипи на пазарниот инспекторат се присутни пред ланч барот Трибека во Скопје.

Во тек е акција за која повеќе информации очекуваме од Министерството за внатрешни работи.

Според првичните информации до кои дојдовме станува збор за насилство, две лица физички нападнале едно лице, објектот е демолиран, летале маси и столици на сите страни.

Итна медицинска помош има пристигната на местото.