Пред истекот на 48 часовникот притвор пред малку во Кривичниот суд се донесени тројцата осомничени/соучесници во киднапирањето на сега убиената Вања.

Според информациите до кои дојде Револуционер, на тројцата ќе им биде продолжен притворот за нови 30 дена.

Како што информиравме претходно денес е приведено уште едно лице кое го помогнало бегството на прво осомничениот Љупчо Палевски.

Александар, таткото на Вања и во денешниот распит негираше било каква вина или поврзаност со случајот.