Редоследот на гласачкото ливче за престојните претседателски избори е следен:

1. СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ;

2. ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА;

3. СТЕВЧЕ ЈАКИМОВСКИ;

4. БУЈАР ОСМАНИ;

5. БИЉАНА ВАНКОВСКА;

6. АРБЕН ТАРАВАРИ