Синоќа на гала вечера во Београд, сопственичката на салонот за убавина “Promoitalia”, Олгица Стојимировиќ се закити со уште една награда “Balkan Busness Women Awards 2024”.

Стојимировиќ со освоените награди во женскиот менаџерски свет, покажува пркос дека жените знаат да бидат и подобри менаџери од посилниот пол.

Во минатото сопственичката на “Promoitalia” ги има освоено награда и на :

– “Aesthetic Clinic of the Year” SE 2022/23;
– “40 under 40” SEE 2020;
– “Woman Manager of The Year” 2015