На социјалната мрежа  “X” се објавува вест дека е уапсен близок соработник на заменскиот министер од за внатрешни работи од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Наќе Чулев.

За време на минитерувањето на Чулев ќе останат запаметени скандалите со нападот на Началник во Тетово на денот на изборите од страна н советник на Чулев.