Испровоциран од настаните од 27 април каде што партискиот институт на ВМРО-ДПМНЕ предводен од Александар Пандов, Тони Михајловски вчера протестираа за правда за осудените терористи, насилници за упадот во Собранието (што би рекле тие Уставобранители е само лично полтронство на еден лик, односно, Митко Чавков !

Пандов протестира за Чавков и неговата екипа !

Судот пресуди, апелација потврди, виновни се и осудени секој според заслуженото, на фотографијата се гледа блискоста на златниот командир Чавков и претседателството на партискиот институт…

Зорица Чавкова, Митко Чавков, Илче Џанго, Јована девојката на Пандов се на фотографијата што доволно кажува за нивната блискост.. .

Нека знаат сите за што протестираат !

 

Писмо од читател