Познатиот пејач Адам Лабунски, требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот починал.

Според коментарите на социјалните мрежи Адам, зел капар во висина од 100 евра за тој настап и не сакал да ги врати парите.

Во коментарите на постот, Адам се заканувал ако овој разговор биде објавен.

Погледнете и проценете сами: