Почитуван Венко Филипче, почитуван Зоран Заев, во нашава држава живеат едни ангели кои од почетокот на пандемијата со нивните родители се пикнати во”глувчешка дупка” со цел да се заштитат од пандемијата.

Ги спомнавте сите приоритетни категории за вакцините!

Каде се лицата со посебни потреби и нивните родители?
Во која категорија припаѓаат?
Во отпишана?
Не не ставивте во ниеден пакет од мерките!

Каде сме? Ќе не ставите како колатерална штета? На работ на егзистенција, најчесто еден родител работи а за самохраните што да се каже?

Ако не знаете како слободно обратете ми се јас ќе ви дадам насоки без да имате финансиски реперкусии!
А аптеките со цените се посебна приказна затоа што цел живот користиме суплементи!

Со почит,
Сузана Стојановска
тел 070 884 199