Ви презентираме шокантни сознанија и нова октоподна мрежа со индиции за можен финансиски криминал, перење на пари, измами и ставање во заблуда на доверител.

Се перат ли КОКАИНСКИ ПАРИ во фирмите кои гравитираат околу потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски.
👉Откриваме како една од најпознатите дилерски фамилии во Македонија, Асани од Арачиново влегува во партнерски бизнис со Ивица Георгиевски- Фреди!
👉Како е можно лице со сомнително стекнат капитал, без потекло на средства да стане 50% косопственик во скопските дискотеки “Avenue” и “Central Park”?
👉Чисто ли е земјиштето на кое што никна ексклузивниот градежен објект БИСИ Карпош и дали во тој случај е ИЗМАМЕНА фирмата Галап?

👉Дали првиот братучед на Александар Николоски, Сашо Стефановски е поставен за директор на компанијата “NYSK Holdings” за производство на масло од Канабис?
👉Постојат ли сомнителни позајмици помеѓу сите овие фирми?
👉Која е поврзаноста на Ратко Капушевски човекот кој го измами и украде Самсоненко за што се води и кривична постапка со Александар Николоски и Ивица Георгиевски-Фреди?
👉Колкав процент од градежниот објект БИСИ Карпош поседува Ратко Капушевски и дали е точно дека парите УКРАДЕНИ од САМСОНЕНКО а наменети за изградба на Официрскиот Дом, Капушевски ги инвестирал во објектот на БИСИ Карпош.
👉Менаџира ли со сите овие процеси Александар Николоски и дали формира свој ФИНАНСИСКИ ОКТОПОД со чии пари планира да го завземе ЛИДЕРСКОТО МЕСТО НА ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ?
👉Октоподот на Николоски е под безбедносно-полициска заштита на сомнителниот екс разузнавач СИНИША АЛЕКСОВСКИ?

ГО ПОВИКУВАМЕ ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ПО ДОПРЕН ГЛАС ДА ОТВОРИ ИСТРАГА И ДА ЈА УТВРДИ КАПИТАЛНАТА,УПРАВУВАЧКАТА И РОДНИНСКА ПОВРЗАНОСТ НА СИТЕ ОВИЕ ЛИЦА, КАКО И ДА ГИ ПРОВЕРИ СИТЕ ТРАНСАКЦИИ,ПРИЛИВ И ОДЛИВ НА СРЕДСТВА, СОМНИТЕЛНИ ПОЗАЈМИЦИ И ИЗВРШЕНИ ИЗМАМИ ВРЗ ДОВЕРИТЕЛИ!

👉За појаснување ,во прилог објавуваме шема на поврзаност за сите лица и фирми од новиот КРИМИНАЛЕН ОКТОПОД!

ФБ статус на Мартин Македонски