На профилот на твитер акаунтот на Zarkoff, денес најактуелен е твитот за дедото на пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски кој што ја носел исечената глава на народната хероина Невена Георгиева-Дуња низ Велес.

Инаку, дедо му на Илија Димовски е ѕверот што ја носел исечената глава низ Велес, чисто да си знаете со која семка си имате работа: