Меѓу 20- те криминалци уапсени во Струга, кои се занимавале со дилање дрога и оружје, е и Драган Стојановски- Командант, екс телохранител на Христијан Мицкоски. Банда криминална (СЕКТА).

“Драган Стојаноски – Командант е дел од уапсените во групата од 20 криминалци во Струга, кои се занимавале со дрога и оружје. Исто така и голем вморон и телохранител на Мицко. Секако дека Мицко се опкружува со најголемите криминалци, тоа е природно за ДПМНЕ. “, стои во една од објавите на Х (поранешен твитер).