Честитки од нашата екипа до сите матуранти, а особено до матурантите од средното земјоделско училиште „Моша Пијаде“ од Тетово. Човекот е легендарен си застана со камионот си почна да си се весели да им украде дел од атмосферата матурантите пак се зачудија и позитивно се изненадија на ваквиот гест на турскиот камионџија погледнете видео: