Ова ли е тоа #Дувло што е фикција во нашите глави ?

Спремете се, доаѓа цело #Дувло, јавно да глеа цел народ кои гнаси шират омраза!!!, пишува на твитер профилот на Чичко Стоилко.

Кога се пишува #Дувло се мисли на партиските ботови на ВМРО-ДПМНЕ кои работат на дискредитирање и ширење лаги на Твитер.