Социјален работник од установата Дом „25-ти Мај“ пријавил вчера во полицијата дека штитеник го напуштил домот и не се врати.

16-годишниот штитеник на домот на 15.04.2018 година околу 17,15 се качил од Прилеп во автобус во Битола кон Скопје, но не се вратил во установата. Од полицијата велат дека се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.