ЈСП информира дека од утре, четврток (5.11.2020 год) корисниците на бесплатен студентски годишен билет и на билетот за возрасни лица можат да ја продолжат важноста на билетот за наредната година.

Продолжувањето на билетите се врши во центрите за персонализација на ЈСП Скопје.