Прилепскиот рок состав „Д Хаундс“ (The Hounds) го објавија видеозапис за песната „Заминувам од овде“.

 

Текстот е напишан од Леана Таќи, а аранжманот и продукцијата на Јордан Манов.

Видеозаписот е исработен од Филип Ѓорѓиоски и Петар Аврамоски, односно „Tone Bandits“.

Ева Антулеска е девојката која што се појавува во спотот.