Се сеќавате на лошиот Co-Flu?! Тој повторно се врати!

Ајде сите заедно да му се спротивставиме и да го победиме!
Сите ние сме суперхерои!

The Day I Became A Superhero колекцијата ја издаде и својата четврта МИНИ книгичка.
Можете да го симнете вашиот ПДФ фајл бесплатно, едноставно кликајќи на следниот линк:

Книга 4. The zumoarikuari Family Ви посакувам многу позитивни вибрации на овие денови во карантин

Диана Ситниковска